Cozonac cu mac
55,00 lei – 100,00 lei
Cozonac cu mac pregătit cu suflet după rețeta tradițională consacrată din Scheii Brașovului. Conține aluat dospit și umplutură generoasă de mac. Delicioșii noștri cozonaci cu mac onorează mesele în familie cu ocazia sărbătorilor, dar și aniversările sau momentele speciale din viață.
Redescoperiți gustul delicios al cozonacului cu mac făcut în copilărie de bunica. Acest cozonac artizanal a fost pregătit după rețeta tradițională românească, cu ingrediente de calitatea întâi, care provin din surse verificate. Nu conține aditivi artificiali, conservanți sau arome artificiale.
La Kron Cakes & Café, tradiția frământării cozonacului începe dimineața devreme. Avem grijă ca ouăle și făina să fie la temperatura camerei, iar drojdia să fie foarte proaspătă. Frământăm cozonacii cu mâna și dăm aluatului timp suficient să dospească. Apoi aluatul este întins, împărțit în două părți egale și asezonat din belșug cu umplutura de nucă proaspăt dată prin mașină, îndulcită și aromată. Împletim fâșiile și asezăm cozonacul în tavă, pentru ca în final să capete acea formă împletită, răsucită, iar umplutura de nucă să fie distribuită uniform.
De aceea, dacă vi se face poftă de o felie de cozonac, nu așteptați o ocazie specială. Comandați cu încredere și savurați cu cei dragi!
Cozonacul Kron Cakes & Café:
- 100% delicios
- 100% artizanal
- 100% proaspăt
Răspundem cu plăcere și cererilor mai speciale venite din partea clienților:
- Preluăm comenzi și pentru cozonaci de post
- La cerere, putem înlocui uleiul cu untură
- Putem realiza cozonaci cu umplutură de brânză dulce și stafide
- La cerere, putem orna cozonacii cu o crustă de ciocolată albă, neagră sau ciocolată cu lapte
Ingrediente:
făină de grâu, zahăr, lapte, ou, ulei de floarea soarelui, zahăr vanilinat, semințe de mac, drojdie, coajă de lămâie bio, sare.
Informații nutriționale 100g
1365.3 / 324.1, grăsimi (g): 8.8 din care: acizi grași saturați (g) 1.4, glucide (g): 52.1 din care: zaharuri (g): 27.2, proteine (g): 7.4, Sare (g): 0.1
Alergeni: gluten, ouă, lapte.