Biscuiți crăpați cu cacao
14,00 lei
Biscuiți crăpați cu cacao pregătiți cu suflet după rețeta clasică, exact ca acasă. Biscuiții capătă prin coacere o crustă specială, foarte aspectuoasă și mai ales delicioasă, făcută din zahăr pudră. Pentru aluatul acestor biscuiții folosim mult unt și cacao de calitate. Preț per punga cu 4 bucăți biscuiți crăpați.
Preț promo luna august.
Descoperă biscuiții crăpați cu cacao – biscuiți cu consistență de negresă, moi și fragezi la interior, dar crocanți la exterior, pentru momentele dulci din viață. Textura lor crăpată la exterior, dar foarte fragedă în interior împreună cu gustul pronunțat de cacao creează dependență. De aceea, sunt dulcele potrivit pentru a fi savurat împreună cu cafeaua de dimineață sau cu ceaiul preferat sau cu orice ocazie. Delicioșii biscuiți crăpați cu cacao fac ca fiecare zi să fie dulce și aromată. Pentru că sunt făcuți cu multă cacao, sunt o alegere perfectă pentru dulciurile pregătite în perioada Crăciunului, dar sunt o alegere la fel de inspirată pentru fiecare zi, pentru o aniversare sau pur și simplu după o masă delicioasă în familie.
Producem biscuiți crăpați artizanal, în cantități mici și sunt mereu proaspeți. Garantăm gustul perfect timp de 45 de zile de la producere, deci biscuiții au un termen de valabilitate de 45 de zile.
Biscuiții crăpați cu ciocolată au fost inventați de Helen Fredell, în statul american Minnesota, în primul sfert al secolului 20 (1901-1925). Rețeta biscuiților crăpați și-a făcut debutul editorial în cartea “Cooky Carnaval” de bine-conoscuta Betty Crocker. Acolo, Betty Crocker povestește cum i-au fost serviți acești biscuiți de către Helen Fredell acasă la ea, și cum a implorat-o să-i dea și ei rețeta. Atât de apreciată a fost această rețetă, încât Betty Crocker a inclus-o și în cartea de rețete “PICTURE Cooky Book” din 1948, prezentată integral aici. În România, există multiple rețete de biscuiți crăpați și vă invităm să îi testați, dar noi avem încredere că rețeta noastră este extrem de reușită pentru că este apreciată de toți prietenii noștri, atât în varianta biscuiți crăpați cu ciocolată, cât și biscuiți crăpați cu portocale.
Biscuiții crăpați cu cacao Kron Cakes & Café:
- 100% crustă crocantă
- 100% moi și aromați
- 100% proaspeți
Ambalare: 4 bucăți biscuiți crăpați de aprox. 35 g fiecare biscuite în punguliță transparentă. Pungulițele individuale de 4 biscuiți sunt perfecte pentru a-ți satisface pofta oricând și oriunde. Fiind ambalați separat, biscuiții își păstrează aroma și crusta își păstrează textura crocantă, iar tu te poți bucura de ei în orice moment al zilei, fără a-ți face griji că se vor înmuia sau își vor pierde din savoare. Biscuiții crăpați pot fi gustarea ideală la birou sau la școală. Comandați cu încredere și savurați cu cei dragi!
Ingrediente:
zahăr, făină de grâu, ou, unt, pudră cacao, praf de copt
Informații nutriționale 100g
100g – (kJ/ kcal): 1614.7 / 382.4, grăsimi (g): 13.6 din care: acizi grași saturați (g) 7.6, glucide (g): 55.6 din care: zaharuri (g): 33.3, proteine (g): 7.5, sare (g): 0.3
Alergeni: gluten, ouă, lapte.